Recenzii

Ce sunt recenziile membrilor?

Evaluările sunt un schimb de impresii între membrii comunității Haicumine.md. Evaluările pozitive arată că membrii sunt persoane de încredere și recomandate de comunitate. Dacă primești evaluări pozitive, ceilalți membri aleg să călătorească cu tine, iar organizarea călătoriei tale devine astfel mai simplă.

 

Cum să faci un schimb de evaluări

Puteți lăsa o recenzie șoferului cu care ați călătorit folosind Haicumine.md

După ce călătoria va sfîrși, va trebui să confirmați că ați călătorit, după ceare puteți lăsa o recenzie șoferului. Pentru aceasta, puteți accesa pagina cursei, sau panoul de control.

Atunci cînd veți lăsa recenzia, vă vom propune să răspundeți la un număr de întrebări referitor la calitatea călătoriei și dacă sunteți satisfăcuți de șofer.

Pentru fiecare răspuns, veți primi puncte pe care le puteți utiliza pentru achiziționarea reducerilor la produsele partenerilor noștri.

Dacă recenzia este una pozitivă, șoferul își va îmbunătăți rating-ul.

 

Exemple de recenzii:

  • Excelentă  - o experiență excepțională! Călătoria a fost foarte confortabilă, persoana era fiabilă și de încredere sau, poate, dacă este vorba despre proprietarul mașinii, acesta din urmă s-a oferit să te lase undeva aproape de casă.
  • Foarte bună  - persoana era fiabilă, te-ai simțit bine și ai avut o experiență foarte plăcută.
  • Bună  - persoana a fost punctuală și experiența a fost, în ansamblu, pozitivă.
  • Slabă  - experiența nu a fost prea bună și nu ai recomanda-o.
  • Dezamăgitoare  - membrul nu era amabil, nu s-a prezentat la punctul de întâlnire sau nu te-a contactat.